Gliwice klub bilardowy black ball

Gliwice
Klub bilardowy Black Ball
680m2
przebudowa i zmiana sposobu użytkowania lokalu w kamienicy objętej ochroną konserwatorską 
projekt wnętrz

DNA projektu

  • nietypowe obniżenie sufitu wykonane z ciętych płyt malowanych w kolorach klubu nadało kameralnego charakteru strefie wejściowej w której centrum znalazła się lada
  • loftowy klimat wnętrza podkreślono naturalną cegła odkrytą na niektórych ścianach
  • całość została ożywiona poprzez zaprojektowanie siedzisk w energetycznym, zielonym kolorze
  • oznaczenia stołów bilardowych- czyli ogromne białe cyfry zwisające z sufitu zapadają w pamięć dzięki swojej oryginalności
  • uzupełnieniem wnętrza stało się klimatyczne oświetlenie oraz indywidualnie dobrane dodatki w formie grafik czy neonu w kształcie logo

Ta strona używa plików cookie, aby przechowywać pewne informacje na Twoim komputerze. Korzystając z niej akceptujesz nasze Warunki Użytkowania i Politykę Prywatności.

×