Klinika stomatologiczna

Świnoujście
Gabinety stomatologiczne
65 m2, 2 gabinety + RTG
przebudowa i zmiana sposobu użytkowania
projekt wnętrz

DNA projektu

  • materiały nowoczesne i eleganckie, ale jednocześnie ponadczasowe- drewno, marmur oraz lustra
  • rewno pojawia się w formie pasów, które podkreślają nam całą przestrzeń korytarza, wyznaczają miejsce na lampy oraz recepcję, znajduje się na nich identyfikacja wizualna dla pomieszczeń i przegrody na gazety dla pacjentów
  • fragmenty ścian wykończone kompozycją z ciętego lustra dodają efektu glamour w strefie poczekalni
  • przestrzeń sprawia wrażenie zdecydowanie większej niż w rzeczywistości
  • modyfikacja instalacji zapewnia pracę sprzętom medycznym najwyższej klasy

Ta strona używa plików cookie, aby przechowywać pewne informacje na Twoim komputerze. Korzystając z niej akceptujesz nasze Warunki Użytkowania i Politykę Prywatności.

×